Voor de liefhebber van goede muziek!
 

 

 

 

 

Onze openingstijden

Wij zijn gesloten
dinsdag
13:3018:00
woensdag
13:3018:00
donderdag
13:3018:00
vrijdag
10:0020:00
zaterdag
10:0017:00
Koningsdag geopend van 10.00 - 16.00

 


 bron: ebbmusic.eu

Record Store Day was voor ons voor het eerst en een succes. Wel veel vragen achteraf voor bestellen RSD platen, dus hopelijk volgend jaar op tijd, zodat we meer mensen kunnen bedienen (hou deze site en socials in de gaten. We kondigen ruim van te voren aan!)

Toverberg was een prachtig optreden, wat een vertelkunst! In de middag gaf EMB-S een ontroerend mooi optreden. Al met al een geslaagde dag en als het aan ons ligt: op naar de volgende met nog meer artiesten en RSD platen!

Mocht je behoren tot de spijtoptanten: veel RSD platen komen vrij voor verkoop naderhand. Dus loop vooral langs om op de hoogte te blijven als je nog op zoek bent...

Met De Platenwinkel brengen we een eigen concept: klein, knus, overzichtelijk, maar wel heel divers! Er wordt geen onderscheid gemaakt in genres met het idee dat het een ontdekkingsreis mag zijn en dat niet alles in hokjes is te vangen. 2e hands en nieuw staat bij elkaar. Onderscheid wordt gemaakt met een oranje sticker voor 2e hands. In de winkel kun je muziek luisteren waar je benieuwd naar bent door deze op je eigen mobiel op te zoeken en te luisteren, eventueel op draadloze koptelefoon die bij ons aanwezig is. De kwaliteit van 2e hands kan ook in de winkel beluisterd worden. Uiteraard spelen we geen nieuwe elpees af in de winkel. Schrik niet van de nieuwe prijzen van grote namen, Vinyl is schaars en daarmee ook duurder geworden helaas... De regel bij ons: als wij minder betalen, betaal jij ook minder!